Pivot Strategie winkans

Een van de systemen waar je voor kunt kiezen bij het roulette spel is de Pivot strategie. Het is een geweldig systeem waar je gebruik van kunt maken om je kansen op winst te verhogen bij de roulette tafel. Het is slim om jezelf te verdiepen in deze roulette strategie. Door het verbreden van je roulette kennis maak je het immers mogelijk om een betere kans op winst te krijgen. We vertellen je graag meer over deze online roulette strategie, hoe je hem kunt toepassen en ook wat de Pivot winkans is. Het is een systeem wat de hot numbers gaat voorspellen en je daaromee een goede manier biedt om op een specifiek getal je geld in te gaan zetten. Wanneer je alleen op een specifiek getal je geld gaat inzetten is het mogelijk om 35 keer de inzet aan winst te krijgen. Je krijgt immers 36 keer de winst uitbetaald, maar dient daar wel de inzet vanaf te halen. Wanneer je 10 euro inzet dan kun je dus 350 euro winnen. Het zijn mooie en aantrekkelijke bedragen. We vertellen je er graag meer over! 

De Pivot strategie toepassen

Bij deze strategie wordt er geen rekening gehouden met het getal 0 of met de twee 00 bij het Amerikaanse roulette. Om je kansen op winst optimaal te houden is het daarom slim om bij deze strategie voor het Europese roulette te kiezen. Hier heeft men immers een vak met een nul minder dan bij het Amerikaans roulette spel. Deze strategie maakt geen gebruik van een enkelvoudige winkans, zoals bij de Parlay of Martingale strategie. Bij dit systeem ga je jouw geld inzetten op een specifiek getal. 

Om het getal te bepalen zal je wel meerdere ronden moeten gaan spelen en ook een kladblok moeten gebruiken. Je kunt een kladblok op je computer openen of het natuurlijk gewoon opschrijven. Wanneer een getal voor een tweede keer voorkomt dan moet je dat markeren. 

Komen sommige getallen vaker voor dan andere getallen?

Deze strategie en de Pivot strategie winkans is gebaseerd op het feit en de verwachting, dat sommige getallen vaker voorkomen dan andere getallen. Het is goed om hier rekening mee te houden. In een fysiek roulette spel is het natuurlijk gemakkelijk te volgen. Wat ehter bij een software roulette spel? Je hebt dan te maken met een Random Number Generator. Het maakt eigenijk allemaal niets uit. Ook hier komen de getallen op een willekeurige manier naar voren en zal de verwachting uitkomen, dat een getal vaker voorkomt. Wanneer je hierin echter geen vertrouwen hebt is het natuurlijk slim om naar een live internet casino te gaan. 

De gemarkeerde getallen! 

De getallen welke voor een tweede keer voorkomen zijn je Pivot getallen. Het zijn de getallen waar je jouw geld op gaat inzetten. Je zet de volgende 35 ronden je geld in op het specifieke Pivot getal. Wanneer je vervolgens wint dan zal je een leuke winst maken. Tenminste wanneer het voor de 35e ronde gebeurt. De Pivot strategie winkans is echter goed te noemen en je zal vaak nog voor de 35e ronde winst maken. 

Win je gegarandeert met de Pivot strategie?

Het is onmogelijk om je een garantie op winst te geven. Wat is er vandaag de dag immers nog zeker in het leven? Het is belangrijk om dit te weten. Overkomt het je de eerste keer, dat je geen winst maakt met deze strategie? Schrijf hem dan nog niet direct af en speel nog een paar ronden meer om het hele proces te herhalen. Ook hier geldt, dat je het roulette spel op de lange termijn moet richten en niet op een paar ronden.