Paroli Strategie winkans

Speel je graag roulette dan zal je graag de kans om te winnen willen vergroten. De Paroli strategie winkans geef je de kans hierop. Het is een simpele strategie die voor iedereen te leren is en waar ook veel grote spelers mee spelen. Heb je nog nooit met een strategie gespeeld dan willen wij je aanraden om hiermee te beginnen. Ga je met een strategie spelen dan wordt er gespeeld volgens een vast principe en dit kunnen de winkansen dan vergroten. Op deze website kun je nog veel meer strategieën vinden en wij willen je aanraden om deze ook eens door te lezen. Er zal dan ook een strategie bij zijn die jij graag speelt en waar jij graag mee zal spelen.

We kunnen ons voorstellen dat het best duur kan zijn om alle strategieën uit te proberen en er zo achter te komen welke strategie het beste bij jou past. Het is dan ook goed dat je weet dat je in het online casino gratis kunt spelen. Met het gratis spelen is er geen kans op echte winsten maar je hebt zo wel de kans om de strategie te leren kennen. Je kunt dan op je gemakt meerdere strategieën proberen en zo snel te weten komen of het een strategie is waar jij graag vaker mee wilt spelen.

De werking van de Paroli strategie

Misschien ken je de Martingale strategie wel. Dit is een strategie waarbij je de inzet telkens verdubbeld als je verliest. De Paroli strategie die is hiermee vergelijkbaar alleen verdubbel je de inzet dan niet als je verliest maar juist als je wint. Ga je volgens deze strategie spelen dan is het belangrijk om een vaste basisinzet te kiezen. Dit kan dan bijvoorbeeld twee euro zijn. Daarnaast hou je de beoogde winst voor ogen. Je begint dan met spelen en als je winst dan verhoog je bij het tweede spel de inzet naar vier euro. Win je dan weer dan zal bij het derde spel de inzet acht euro zijn. Verlies je dan begin je weer overnieuw en dan start je weer met de originele basisinzet van twee euro. Het leuke is dat je niet veel geld kwijt bent op deze manier aangezien je de winst die je behaald gebruikt om de inzet te verhogen. Bij deze strategie is het wel belangrijk dat je alleen inzet op de rode of zwarte kleuren of de even of de oneven getallen. Dit geeft je dan een winkans van bijna vijftig procent.

Stel voor jezelf een limiet

Als je wilt gaan spelen dan is het belangrijk dat je een limiet in je hoofd hebt. Zit je aan deze limiet en heb je niet de beoogde winst behaald dan is het belangrijk dat je stopt met spelen. Er zijn spelers die door spelen en dan proberen de verliezen goed te maken. Dit moet je niet doen. Er is een kans dat dit lukt en dan pakt het natuurlijk positief uit. Lukt het niet dan zal je alleen maar meer verliezen lijden en zal de teleurstelling groter zijn.

Krijg de strategie goed onder de knie

Het is belangrijk dat je de strategie goed onder de knie hebt voor je gaat spelen. Het voordeel van de Paroli strategie is dat het een makkelijke strategie is om te leren. Ben je een beginnende speler dan zal je deze ook kunnen leren. Ben je op zoek naar een vergelijkbare strategie om eens te proberen dan willen wij je aanraden om de Martingale strategie te proberen. Ook dit is een prima strategie om mee te spelen. Gebruik je deze strategieën dan zal je merken dat jij ook een hogere winst met het spelen van roulette weet te behalen.